Větší komfort pro miminka: V chomutovské nemocnici mají nové polohovací postýlky
Krajská zdravotní pořídila do chomutovské nemocnice nové polohovací postýlky pro novorozence. Foto: KZ, a. s./Petr Sochůrek
Zajímavosti

Chomutov - Pětadvaceti novými polohovacími postýlkami pro čerstvě narozená miminka disponuje Novorozenecká stanice Dětského a dorostového oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Chomutov, o. z. Lůžka pro nejmenší pacienty, umožňující komfortnější péči o miminko, pořídila společnost Krajská zdravotní, a. s., z vlastních zdrojů za částku 237 533 Kč.

„Nové postýlky nahradily stávající. Lůžka jsou plastová, polohovatelná, takže nabízí nejen personálu komfortnější péči o miminko. Další výhodou jsou kolečka na spodní části postýlky umožňující pohodlnější transport novorozence například na nezbytná vyšetření,“ řekla Dana Chalupová, vrchní sestra Dětského a dorostového oddělení chomutovské nemocnice.

Dětské a dorostové oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Chomutov, o. z., poskytuje krátkodobou resuscitační, intenzívní a standardní diagnostickou a léčebnou péči pro novorozence, děti a dorost. Řeší akutní stavy celého spektra problematiky dětského lékařství, provázené závažným stavem nebo již hrozícím či rozvinutým selháním životních funkcí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru