OBRAZEM: Je to tu! V Olympii se otevřelo obří zábavní centrum
Velké zábavní centrum pro celou rodinu. Foto: Karel Horký
Zajímavosti

Teplice - Olympia Teplice se stala prvním obchodním centrem v České republice, jehož součástí je i klasické zábavní centrum. V sobotu se zde otevřel Cirkus Park.

Na bezmála 3 tisících metrech čtverečních nabízí centrum kromě atrakcí pro děti, z nichž některé jsou jedinečné v rámci celé střední Evropy, i rodinnou restauraci, možnost pro pořádání dětských oslav nebo třeba 5D kino. „Otevření Cirkus Parku u nás patří mezi nejočekávanější události letoška,“ uvedl Tomáš Svoboda, asset manažer v CPI Property Group.

Tento dětský svět není zajímavý pouze rozlohou, ale také celkovým konceptem. Podobná centra totiž v České republice existují zatím jen v samostatných objektech, zpravidla na periferiích velkých měst.

Foto

Podle nedávného průzkumu, který realizovala společnost CPI Property Group ve spolupráci s agenturou Ipsos, tvoří mladé rodiny s dětmi do 10 let čtvrtinu návštěvníků teplické Olympie. Necelých 15 % dále tvoří rodiny s dětmi ve věku 11-18 let. „Právě rodiny s dětmi jsou významnou částí našich návštěvníků, a i to je důvod, proč výrazně posilujeme segment zábavy,“ komentuje Tomáš Svoboda.

Posun k multifunkčnímu centru reaguje také na světové trendy, dle kterých obchodní centra dnes již nejsou pouze místem pro nákupy, ale také pro trávení volného času.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru