Den otevřených dveří bude letos na SOŠ Litvínov-Hamr probíhat netradičně
Ve škole se pravidelně koná velká soutěž kadeřníků a kadeřnic. Foto: archiv
Zajímavosti

Litvínov-Hamr – Navzdory celospolečensky nepříznivé epidemiologické situaci i letos proběhne Den otevřených dveří SOŠ Litvínov-Hamr. Vzhledem k okolnostem se bude jednat o netradiční pojetí. Co tedy zájemce o studium na škole a jejich rodiče čeká?

Od 2. listopadu bude škola prostřednictvím svých webových stránek a sociálních sítí prezentovat zajímavé práce žáků školy, medailonky studentů a prezentační videa. Vše vyvrcholí dne 12. listopadu 2020, kdy budou učitelé školy připraveni online odpovídat na dotazy přicházející ze strany uchazečů o studium a jejich rodičů.

Na webu školy budou vytvořeny místnosti jednotlivých oborů, do kterých zájemci kliknutím na danou místnost vstoupí a kde se jim po vstupu bude věnovat vyučující příslušného oboru. Vstup do místností bude možný vždy v intervalu cca 30 minut, a to v časech od 10–12 hodin a dále od 16-19 hodin.

0211hamrsos

„Situace není jednoduchá pro nikoho z nás, přesto věříme, že touto novou, netradiční cestou dokážeme oslovit uchazeče o studium na naší škole, představit školu jako moderní, využívající současných možností. Těšíme se na Vás!“ dodává ředitelka školy Ing. Jitka Francírková.

Sledujte proto webové stránky školy www.skolahamr.cz, profily na sociálních sítích www.facebook.com/skolahamr, www.instagram.com/sos_hamr_litvinov

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru