OBRAZEM: Psí hotel AniDef se postará s láskou i o vašeho pejska, bude se tu cítit jako doma
Psí hotel AniDef. Foto: Útulek Žim
Zajímavosti

Žim - Potřebujete na pár dní odjet z domu a nemá se vám kdo postarat o vašeho psího miláčka? Máme pro vás velmi dobré řešení. Využijte psí hotel, který provozují zkušení ošetřovatelé z AniDefu.

AniDef, je známý a prověřený útulek pro opuštěná a týraná zvířata, nachází se v obci Žim v čísle popisném 59. Žim je v dobré dojezdové vzdálenosti od měst Teplice, Ústí nad Labem, Děčín a také od Prahy.

Už na první pohled je tu vidět, že se o své svěřence starají s láskou. I když se k nim do péče dostávají psy či kočky ve velmi zuboženém stavu a jejich záchrana je nejistá, nikdy nenechají zvíře zbytečně utratit, vždy se snaží o jeho záchranu. Spolupracují s nejlepšími zvířecími klinikami, není pro ně problém vozit svěřence i desítky kilometrů za tou nejlepší péčí a za jejich záchranou. V mnoha případech je jim shůry dáno a zvířata se uzdraví a později prožívají šťastný život, díky nabízeným adopcím útulku, u svých nových páníčků a paniček.

Domácí prostředí psího hotelu

Citlivě přistupují také ke psím svěřencům v psím hotelu, který je samostatnou a oddělenou částí psího útulku v Žimu. Hotel je zařízen tak, že se tu pejsci cítí jako doma. Mají tu k dispozici plně zařízené pokoje, společnou obývací místnost, kuchyň, koupelnu.

4EB8F1AF CB7E 480B 8761 A69DE2632767

Mají tu celodenní péči, zajištěný pravidelný stravovací režim, venčení, je postaráno i o jejich zábavu a nechybí ani nějaký ten pamlsek za odměnu nebo jen tak pro dobrou náladu navíc. V hotelu se postarají i o psa, jenž má speciální potřeby. Psi v psím hotelu se nedostanou do kontaktu se psy, kteří jsou umístěni v útulku.

9BD38E05 0CC2 4647 8862 A1363CA5599B

Volný výběh, procházky, vlastní gauč

Psi mají v hotelu k dispozici výběh, díky polohy hotelu i možnost dlouhých vycházek do přírody, mají tu k dispozici i bazén, mohou odpočívat na vlastním gauči a mají samostatný a příjemně zařízený pokoj na spaní.

9EACBF0D C4E5 4B1D 868E 06B9331A0666

Možnost výcviku psa a další služby

Hotel pro psy nabízí také možnost umístění psa v kotci, výcvik psa po dobu jeho umístění v hotelu, dopravu psa do hotelu, či návštěvu u lékaře.

9A0CA9DB A1AE 4E51 945C 91488892E0E4

Výdělek hotelu jde na provoz útulku

„Výdělek z našeho hotelu jde zpět na činnost našeho útulku. Hotel jsme otevřeli, protože nám to prostory našeho útulku dovolily a my jsme hledaly možnost, jak získat aspoň malou část prostředků, které každý měsíc nutně pro provoz našeho útulku potřebujeme. Díky letošní „koronakrizi“ jsme přišli o řadu sponzorů, zrušila se spousta akcí, jejichž výtěžek šel na provoz útulku. Letošní rok je na provoz a náklady našeho útulku opravdu složitý. Nesedíme však nečinně, hledáme možnosti, jak finanční prostředky na provoz zajistit. Kromě služeb hotelu pořádáme i různé sbírky, aukce, bazary. Jsme vděční také za jakoukoliv pomoc od veřejnosti, ať už finanční nebo nějakou věcí, kterou můžeme dát do aukce. Přijímáme i čisté a nepoškozené oblečení do bazárku„ uvedla Barbora Benešová, spoluzakladatelka spolku AniDef.

47A762F0 E833 45F7 BCE0 2924678E5BBF

Pouze pro očkované psy

Hotel přijímá pouze psy odblešené, odčervené, s očkovacím průkazem s platným očkováním a je nutné psovi přivézt i jídlo, na které je pes zvyklý, na celou dobu pobytu. Psí hotel AniDef je pod stálou veterinární kontrolou a jeho provoz je veden v souladu se Státní veterinární správou.

198B637E 507B 4737 9FB2 3E2BBFB436B3

Další informace

Více informací o psím hotelu AniDef v Žimu a ceník ubytování najdete zde: https://www.anidef.cz/sluzby/psi-hotel-teplice. V případě zájmu o umístění vašeho psa v hotelu můžete volat na telefonní číslo 734 477 239. Informace o útulku AniDef najdete také na Facebooku https://www.facebook.com/utulekzim.

Umístěním vašeho pejska do psího hotelu vyřešíte váš problém a zároveň podpoříte provoz útulku AniDef. Chcete-li podpořit útulek AniDef, který zejména v této době Vaši podporu potřebuje, můžete pomoci zasláním příspěvku v jakékoliv částce na jejich transparentní účet, číslo účtu 2401251539 kód banky 2010* či na jejich netransparentní sbírkový účet, číslo účtu: 2101566109 kód banky 2010.

AniDef děkuje za podporu všem svým partnerům a podporovatelům.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru