V Ústeckém kraji vyroste první obchodní centrum MAXi Hit. Láká nízkými cenami spotřebního zboží
Areál nedaleko Zahradnictví Dvořák, kde bude prodejní centrum stát. Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Teplice – Na prostranství mezi Riegrovou a Stanovou ulicí, v sousedství objektu akciové společnosti Plzeňský Prazdroj a nedaleko Zahradnictví Dvořák v Teplicích, má vyrůst nové prodejní centrum sítě MAXi Hit. Na ploše téměř 5 tisíc metrů čtverečných vznikne kromě samotného centra parkoviště pro zákazníky, orientované směrem k ulici Stanová a pro veřejnost uzavřený obslužný prostor z druhé strany objektu.

S prodejními centry Maxi hit se už můžeme setkat v několika českých městech. Například ve Slaném, v Liberci, v Českých Budějovicích nebo také v Kolíně.

V Ústeckém kraji půjde o první prodejnu uvedené obchodní sítě, kterou vlastní společnost Evropské spotřebitelské centrum z Hluboké nad Vltavou. Prodejní centra MAXi Hit nabízejí spotřební zboží jako jsou oděvy, textil, drogerie, domácí potřeby, hračky a zákaznické veřejnosti imponuje poměrně nízká cena zboží.

Pozemky, na kterých má obchodní centrum vyrůst, nejsou majetkem Statutárního města Teplice. Jejich vlastníkem je společnost TVT Invest z Písku. Projekt je v současné době ve fázi přípravného procesu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru