Za prohlídku Formule 1 na benzínce u chemičky můžete mít zadarmo párek nebo kávu. Poradíme, jak na to
Vystavený monopost. Foto: ORLEN Unipetrol
Zajímavosti

Litvínov - V neustálém obležení obdivovatelů je monopost Formule 1, který bude do čtvrtka vystavený u čerpací stanice vedle hlavní silnice spojující Most s Litvínovem. A při jeho prohlídce můžete obdržet i zajímavý bonus v podobě bezplatného občerstvení. Řekneme vám, co pro to musíte udělat.

Síť čerpacích stanic Benzina ORLEN připravila pro své zákazníky a milovníky motoristického sportu jedinečnou příležitost. V srpnu odstartovalo dvouměsíční výstavní turné, během kterého se v osmi městech České republiky představí závodní monopost týmu Formule 1 Alfa Romeo Racing ORLEN. Ten se minulý týden přesunul z Prahy do Litvínova, kde bude až do 9. září vystaven na čerpací stanici Benzina ORLEN u areálu Chempark.

Na průhledném kontejneru najdete informace o závodním voze, ale i QR kód, který vám po načtení do Benzina aplikace připíše tři tisíce bodů na vaše konto. Za tři tisíce bodů, v aplikaci nazývaných koníky, můžete aktuálně u pokladny získat například hot dog zdarma, jeden horký nápoj zdarma nebo body vyměnit za slevu na další výrobky, které aplikace nabízí v sekci odměny.

QR kód stačí v aplikaci načíst stejným způsobem jako při placení u stojanu.

https://www.youtube.com/watch?v=CYS_EdIuo-Y

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru