Odsouzení z Bělušic se učí pracovat s keramikou, jejich výrobky potěší na správných místech
Spolupráce s keramických ateliérem Praha dosáhla letos již plnoletosti: Foto: VS ČR
Zajímavosti

Bělušice - Díky spolupráci Věznice Bělušice s keramickým ateliérem Praha 10 získávají odsouzení již 18 let možnost rekvalifikovat se v keramické a estetické tvorbě.

Ne jinak tomu bylo i v letošním roce, kdy opět získalo dvanáct odsouzených osvědčení se zaměřením na keramickou tvorbu pro začínající keramiky, ale i pokročilé a rovněž i osvědčení se zaměřením na estetickou tvorbu z oboru malba akvarelových obrazů a tkaní koberců. "Ředitel věznice plk. Ondřej Kroupa absolventům kurzu poděkoval za jejich příkladný přístup k výkonu trestu, vyzdvihl kvalitu výrobků a předal certifikáty, díky kterým mohou odsouzení najít po výkonu trestu lepší uplatnění na trhu práce. Výrobky, které jsou výstupem z tohoto kurzu budou již tradičně předány do neziskových organizací, kde udělají radost jejich klientům," uvedla mluvčí věznice Danuše Vránová.

1910belusice2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru