Na Mírovém náměstí se můžete zdarma připojit k Wi-Fi
Zdroj: www.mulouny.cz
Zajímavosti

Louny - Od konce června mohou obyvatelé i návštěvníci města využívat bezplatné připojení k veřejné Wi-Fi síti na Mírovém náměstí v Lounech. Nápad na zřízení bezplatného veřejného připojení v centru města vzešel v loňském roce z pravidelného setkávání starosty města Radovana Šabaty s 18 letými občany.

Na jedno připojení k městské bezplatné Wi-Fi síti mohou uživatelé čerpat až 500 MB dat po dobu připojení 1 hodiny. Po vyčerpání určeného datového limitu nebo uplynutí 1 hodiny budou uživatelé od sítě automaticky odpojeni a další připojení mohou provést nejdříve za 2 hodiny.

Pořizovací náklady na zařízení a instalaci nepřesáhly 13tis. korun a za následný provoz sítě město zaplatí 968 Kč měsíčně. Protože je služba poskytována zdarma, nevztahují se na ní žádné garance ani záruky a uživatel jejím používáním souhlasí s Podmínkami provozu veřejné sítě Wi-Fi. Kvalita signálu Wi-Fi se může v různých částech náměstí mírně lišit.

Postup připojení k síti „ FreeWifi_Louny“ je jednoduchý. Aktivujte na svém zařízení Wi-Fi připojení a nechte jej vyhledat sítě ve vašem dosahu. Z dostupných sítí vyberte „FreeWifi_Louny“. Po připojení budete v prohlížeči automaticky přesměrováni na úvodní stranu sítě, kde je třeba kliknout na možnost vstoupit do sítě bez přihlášení. Pole jméno a heslo jsou určena pouze pro registrované uživatele. Po kliknutí na úvodní stranu Vás systém přesměruje na oficiální webové stránky Města Louny, odkud můžete dále surfovat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru