Bílina - Důležitý akt proběhl v neděli 5. února na ředitelství zřídel v Bílině. Spolumajitel společnosti Bohemia Healing Marienbad Waters Vojtěch Milko přivítal čínské hosty. Po několikahodinovém jednání za zavřenými dveřmi došlo k uzavření důležité spolupráce.

0502bilinka

V Bílině byl v neděli uzavřen významný kontrakt. Foto: Olga Markuzziová

„Dnes jsme na ředitelství zřídel přivítali obchodní partnery z Pekingu a společně jsme se dohodli na skutečně exkluzivní spolupráci. Povede k založení nové společnosti v Číně, kam budeme společně distribuovat naše produkty. Zároveň máme jasnou představu jak vytvořit podmínky k propojení aktivit vedoucích k podpoře prodeje našich léčivých pramenů v Číně, jako spolupráci s klinikami a dalšími subjekty. Jsem velmi rád, že jednání dopadlo velmi dobře," uvedl Vojtěch Milko.

Číňané Bílinskou kyselku a Zaječickou hořkou již nějakou dobu znají a velmi si jich cení, jsou ochotni za ně zaplatit nemalé peníze. Spolupráce, která byla v neděli uzavřena v Bílině, má pomoci k tomu, aby byly tyto přírodní léčivé zdroje v Číně snadněji dostupné. Kromě dvou jmenovaných vod dojde nyní k exportu všech produktů firmy BHMW.

Jak uvádí Vojtěch Milko, jedná se o dlouhodobou spolupráci, protože dojde také k propojení majetku obou stran při založení nové čínské společnosti. Ta chystá i další společné zájmy a též se hodlá prosadit na čínské burze.

Na otázku, jak se Číňanům líbilo v bílinské stáčírně přírodních léčivých výtěžků, uvedl zástupce čínské společnosti: „Je to vynikající, já osobně piji jak Bílinskou kyselku, tak Zaječickou hořkou. Jsou to velmi účinné vody a jsem velmi rád, že jsme se tu dnes na spolupráci dohodli. Produkt je vynikající, majitel je extrémně profesionální. Moc se těším ještě na naši společnou odpolední debatu."

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru