VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA: Tady se provádějí thajské masáže
Thajské masáže Most.
Zajímavosti

Most – Chcete si odpočinout od každodenních starostí? Zavítejte do příjemného prostředí Thajských masáží Most. Najdete je na ulici SNP, kousek nad Lunou. Čeká na vás voňavé prostředí, milá obsluha a profesionální masérky.

Za doprovodu relaxační hudby vyzkoušejte účinky staroorientálních thajských masáží, tak neobvyklých pro nás, Evropany. Nabídka je opravdu pestrá - od tradiční thajské masáže, přes relaxační olejovou masáž či masáž chodidel, vám vřele doporučí i procedury jako bylinná masáž či královská Siam masáž.

Virtuální prohlídka

Pro milovníky wellness mají úžasnou lázeň nebo peelingové masáže ze souostroví Fiji. Po masáži je možné ještě chvilku posedět (v létě i venku) a nechat v klidu doznít její účinky při šálku dobrého čaje (zdarma). Parkování je možné bez problémů před salonem.

Masáže provádějí absolventky THAI TRADITIONAL MASSAGE SCHOOL, prestižní akreditované školy. Všechny masérky mají osvědčení pro všechny typy nabízených masáží i potřebnou praxi v oboru.

Stránky Thajských masáží Most můžete navštívit na této adrese. A malý tip: Dárkový poukaz určitě udělá radost pod stromečkem. Voucher můžete zakoupit zde.

Máte zájem o vytvoření a zveřejnění virtuální prohlídky i vašeho salonu či vaší prodejny? Kontaktujte nás e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru