OBRAZEM: Společnost Inelsev otevřela moderní školicí středisko. Shání také nové zaměstnance
Školicí a vzdělávací centrum INELSEV. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Záluží – Nové školící a vzdělávací středisko vzniklo v areálu firmy INELSEV v Chemparku Záluží u Litvínova. Vzdělávat se tam budou jak zaměstnanci společnosti, tak studenti z několika škol z Ústeckého kraje.

Moderní výukové prostory vybavené aktuálně používanými technologiemi z oblasti měření, regulace či elektro slouží pro žáky středních škol, kteří zde budou vykonávat pravidelnou praxi. Získali zde zázemí pro praktickou i teoretickou výuku, kterou nelze aplikovat v reálném provozu. INELSEV úzce spolupracuje se střední školou Educhem z Meziboří, ale také s učilištěm ve Velebudicích či průmyslovými školami v Chomutově a Ústí nad Labem.

Hledáte práci? Zkuste se přihlásit

Prostory rovněž slouží pro odbornou přípravu a zkouškám zaměstnanců společenství INELSEV. Jde zároveň o vhodné prostory pro rekvalifikace, kde mohou získat potřebné elektrikářské znalosti i zájemci o práci. Po elektrikářích je aktuálně vysoká poptávka. Nabídku volných míst najdete zde. Zájemci mohou společnost kontaktovat pomocí formuláře na tomto odkazu.

Školicí středisko je vybaveno učebnou a výukovými pracovišti. Podívat se na ně můžete ve fotogalerii níže. „Od teorie se přechází k základní praxi a nácviku na sofistikovanějších pracovištích, kde dokážeme simulovat různé činnosti nebo poruchy,“ říká Petr Scherer, místopředseda INELSEV Group a.s.

Fotogalerie

Akciová společnost INELSEV Group a.s. je mateřskou společností holdingu, ve kterém zastává roli ovládající společnosti. Historie firmy sahá do roku 1994. V současnosti pracuje ve společenství 550 zaměstnanců. Nejvýznamnější firmou holdingu je INELSEV s.r.o.

Firmy ze společenství dodávají a realizují technologické investiční celky, disponují vlastními projekčními a montážními kapacitami v oborech elektro a měření a regulace, provádí údržbu a revize zařízení elektro, měření a regulace, opravy komponent elektro, nabízí komplexní služby v oblasti elektromontáží, od odborného poradenství, přes projektovou činnost až po následnou realizaci, poskytují vysoce kvalifikované služby v oblasti řídících systémů, výpočetní techniky, přenosu dat, výrobu rozvaděčů nízkého napětí a komplexní dodávky v oboru měření a regulace, automatizace a slabo i silnoproudých rozvodů. Více o společenství INELSEV zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru