Kaufland měl výpadky pokladen, jako omluvu dá lidem stovky slev
Lidé stojí frontu v Kauflandu před vstupem do prodejny. Nefungovaly pokladny. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Ústecký kraj - Společnost Kaufland postihly ve čtvrtek dopoledne výpadky pokladního systému. Například v prodejně v severočeském Litvínově se tvořily fronty lidí s košíky, které personál nepouštěl na prodejní plochu.

Lidé mohli jít nakupovat, ale prodejna jim nezaručila, že nákup dokáže u pokladny odbavit.

Příčinou bylo chybné nastavení parametrů v pokladním systému. "Chybu jsme velmi rychle identifikovali a provedli jsme nápravu. Od 11.00 hod. začaly postupně všechny prodejny fungovat v běžném režimu," uvedla Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland.

Celkem bylo uzavřeno 24 prodejen. V ostatních byl omezený provoz pokladen.

"Omlouváme se tímto všem našim zákazníkům za způsobené komplikace a děkujeme našim zaměstnancům za zvládnutí obtížné situace.  Jako omluvu pro naše zákazníky jsme připravili slevu 20 % na stovky vybraných sladkostí a to v období od 23. 3. do 25. 3.," dodává tisková mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru