VIDEO: Tohle, že je duben? Hory jsou pod sněhem, znovu se rozjedou vleky!
Zasněžená sjezdovka na Klínovci. Zdroj: webkamera skiareál Klínovec
Zajímavosti

Klínovec – Lyžovačka ještě i po Velikonocích! Tak to už tady dlouho nebylo. Do Čech se v druhé polovině dubna vrátila zima, teploty klesly pod nulu, hory jsou pod sněhem a na Klínovci plánují o víkendu opět pustit lyžařské vleky.

Původně se provozovatelé skiareálu na Klínovci chtěli se zimou rozloučit o Velikonocích. Už tehdy ale zvažovali možnost, že sezónu prodlouží, a nakonec tak i skutečně učiní.
„Vzhledem k ryze zimní předpovědi počasí bude areál otevřen od pátku 21. dubna do neděle 23. dubna, vždy od 8:30 do 16:00,“ informuje na svém webu skiareál. V provozu má být o víkendu lanová dráha CineStar Express, lyžovat se bude na sjezdovkách Dámská, Pařezovka a lyžařská cesta 2a. Jeden den lyžovačky přijde dospělého na 390 a dítě 270 korun. Lze si zakoupit i pouze odpolední jízdné nebo jízdné na tři a čtyři hodiny.

A co na lyžování na konci dubna říkají lidé? Někteří jsou nadšeni a slibují, že o víkendu na Klínovec určitě s lyžemi dorazí, jiní by radši už jaro. V diskusi pod fotkami se zasněženou krajinou se objevil třeba i komentář: „Fuj, to je nechutný po Velikonocích.“

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru