Jak ušetřit peníze i čas: Chytrá aplikace od Benziny usnadní a zlevní mytí auta
Linka pozná sama vaše auto a otevře se. Foto: Unipetrol
Zajímavosti

Ústecký kraj – Benzina, největší síť čerpacích stanic v České republice patřící do skupiny Unipetrol, nabízí řidičům mobilní aplikaci, díky které si mohou nechat umýt auto bez čekání ve frontách, bez nutnosti nákupu poukazu na čerpací stanici a bez zadávání kódu před vjezdem do myčky.

Aplikaci Mycí digi linka, která pracuje s rozpoznáváním SPZ, pro Benzinu vytvořila finská společnost Superoperator, která jako první na světě začala chytré mycí aplikace vyvíjet. Aplikace je zdarma k dispozici pro zařízení využívající iOS i Android a do konce srpna s ní řidiči ušetří deset korun při každém mytí.

Všichni řidiči, kteří používají některou z 57 myček Benziny, mohou využít unikátní aplikaci Mycí digi linka vyvinutou společností Superoperator. Ta šetří čas a celý proces mytí zjednoduší a učiní příjemnějším. Zatímco běžně musí zákazník nejprve navštívit čerpací stanici, koupit si poukaz, znovu sednout do auta, dojet k myčce, naťukat kód do automatu a teprve poté může vjet do myčky, s novou aplikací je všechno jednodušší.

„Řidič si v aplikaci vybere vhodnou myčku v okolí, zvolí si mycí program, online během pár vteřin zaplatí a může vjet rovnou do myčky bez jakéhokoli vystupování nebo otevírání okénka,“ vysvětluje Agnieszka Bobrukiewicz, vedoucí odboru marketingu pro maloobchod skupiny Unipetrol.

Linka pozná sama vaše auto a otevře se

Řidič má totiž ve své aplikaci uložené číslo karty, samotné zaplacení je tedy otázkou okamžiku. Stejně tak má aplikace uloženou SPZ auta, takže když řidič přijíždí k mycí lince, rozpozná linka automaticky jeho vůz, otevře mu dveře a spustí zakoupený program. Na displeji pak může řidič sledovat, kolik času zbývá do konce mycího programu. Aplikace ušetří také čas, řidič v ní může před nákupem pohodlně zjistit, před kterou z myček v okolí je fronta a kde je naopak prázdno, aplikace totiž živě přenáší obraz z kamer umístěných na myčkách.

Aplikace je ke stažení pro platformy iOS a Android. „Řidiči, kteří využívají služeb myčky skrze naši aplikaci, jsou výrazně spokojenější než řidiči, kteří používají myčky tradičním způsobem,“ říká Helena Lindová ze společnosti Superoperator, globálního leadera v oblasti digitálních řešení aplikací pro auta.

„Rádi bychom všechny řidiče pozvali k vyzkoušení této novinky, a proto jim do konce srpna nabízíme speciální nabídku v podobě levnější platby o 10 Kč z každého mycího programu, který si vyberou. Těšíme se, že se naše mobilní aplikace stane nedílnou součástí jejich cest, ať povedou kamkoli," doplňuje Agnieszka Bobrukiewicz.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru