Výstaviště Louny. Foto: archiv
Co se chystá

Louny, Česká republika – Diamant Expo oznamuje konání další akce na výstavišti Louny, která se uskuteční ve dnech od 17. do 19. května. Tento jedinečný veletrh spojí tři tematicky rozdílné výstavy pod jednu střechu a představí bohatý program pro celou rodinu.

Autosalon Louny 2024 nabídne úchvatnou expozici osobních a užitkových automobilů, motorek, čtyřkolek a karavanů. Výstava se zaměří na představení novinek od předních automobilových značek jako Škoda, Volkswagen, Toyota, Peugeot, Kia,nebo Renault. Návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet si vozidla přímo na místě a těšit se mohou i na speciální výstavní slevy.

Výstava „Rodina a volný čas" a „Řemesla a kreativita" nabídnou zábavu a inspiraci pro domácnost a volnočasové aktivity. Výstavy představí vše od hraček a oblečení až po originální řemeslné výrobky a chovatelské potřeby.

Doprovodné akce a atrakce pro návštěvníky

Ukázky a aktivity Hasičského záchranného sboru – stříkání vody na terč, ukázky slanění z výškové techniky, ukázky vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla pomocí hydraulického nářadí o hašení hořícího jedlého oleje.

Policie ČR – Ukázka kriminalistické techniky a vozidel. Škoda Kodiaq s Pit rámem v barvách PČR, motocykl v barvách PČR, dodávkou v barvách PČR a s Ferrari v barvách PČR, Land Cruiser, služby cizinecké policie (dále jen SCP), dále termovizní dodávka SCP, Schengenbus SCP a policejní čtyřkolka.

Další zážitky

  • Jízdy na čtyřkolkách zdarma
  • Jízdy historickým vozidlem Škoda SDH
  • Soutěže a hry pro děti, každé dítě si odnese odměnu.
  • Taneční vystoupení a ukázky výcviku dravých ptáků
  • V sobotu košt vín, nabídne skvělá vína vinařů z Podkrušnohoří a Českého středohoří
  • Soutěž o hodnotné ceny za nejhezčí auto a nejzajímavější expozici
  • Kolotoče

Informace pro návštěvníky

Vstupné: Dospělí – 60 Kč, děti a důchodci – 40 Kč, děti do 6 let a držitelé průkazu ZTP-P mají vstup zdarma. Výstaviště bude otevřené každý den od 9:00 do 17:00.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru