Při nehodách v minulém týdnu zemřel jeden člověk. Na silnici u Litvínova připomínají tragédii svíčky
Nehoda u Litvínova. Foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Ústecký kraj - V minulém týdnu došlo v Ústeckém kraji ke 204 dopravním nehodám a haváriím. Smrtelnému zranění podlehla jedna osoba. Tragická havárie se stala v úterý 6. září na silnici mezi chemickým areálem a Litvínovem. Došlo tam ke srážce dvou osobní a jednoho nákladního auta. Místo vážné nehody nyní připomíná pomníček se svíčkami.

Kromě toho bylo na silnicích kraje těžce zraněno pět osob a 37 osob se zranilo lehce. Hmotná škoda byla odhadnuta na více než 12 milionů korun.

"Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to v 82 případech. V 21 případech bylo příčinou nedání přednosti v jízdě a ve 27 případech nepřiměřená rychlost. Pod vlivem alkoholu bylo 12 účastníků dopravních nehod," uvedla policejní mluvčí Pavla Mašínová.

Počet nehod v jednotlivých okresech: DC – 27, CV – 24, LT – 37, LN – 28, MO – 23, TP - 21, UL – 41, DO Řehlovice – 3.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru