Chomutovská porodnice s příchody mladých lékařů zavádí moderní trendy. Ke spokojenosti maminek
Ilustrační foto: CC0
Louny

Chomutov - Boxový systém na porodním sále, po porodu otisky nožiček miminkám, předporodní seminář i laktační poradna zdarma. A jako nejčerstvější novinka bufetové snídaně. To jsou hlavní zprávy, které dnes má pro budoucí rodičky personál porodnice Gynekologicko-porodnického oddělení Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Chomutov, o.z. Připraveny však má i další „vychytávky“, kterými se tu snaží maximálně zpříjemnit pacientkám chvíle před porodem, porod samotný i první dny po něm.

Chomutovská porodnice se snaží reagovat na moderní trendy v porodnictví. Souvisí to s omlazením lékařského kolektivu, který byl během posledních tří let posílen nástupem celkem 8 lékařů - absolventů. „Shodli jsme se, že nás chomutovská porodnice během našich stáží na medicíně oslovila, a to hlavně v přístupu a zkušenostech stávajících lékařů. Většina z nás do té doby ani gynekologii nechtěla dělat. Kolega přišel na stáž rozhodnutý stát se chirurgem a po krátké době tady změnil rozhodnutí a stal se porodníkem. Máme zde prostor pro moderní progresivní přístup ve skvělém týmu, a to se projevuje v naší práci a doufáme i ve spokojenosti klientek,” vysvětluje lékařka gynekologicko-porodnického oddělení MUDr. Kamila Žižková.

Budoucí maminky se mohou předem seznámit s prostředím, lékařským týmem i možnostmi při porodu a po něm, a to jak online ze svého domova, tak i při návštěvě oddělení při bezplatných předporodních seminářích (neplést s porodním kurzem). Porodnice pořádá semináře v předem vypsaných termínech, při kterých je možné porodnici navštívit a seznámit se s prostory a dostat přímo na místě informace, s čím se chodí do porodnice, jak se na porod připravit, jak probíhá porodní péče. Rodiče mají možnost si s ošetřujícím personálem popovídat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru