Opilý řidič v osobáku nedal v Žatci přednost sanitce, která jela k případu
Foto: město Žatec
Louny

Žatec - K nepříjemné dopravní nehodě došlo v neděli večer v žatecké lokalitě u stadiónu Flóra. Osobní auto se srazilo se sanitkou rychlé záchranné služby, která pak narazila ještě do zdi u stadiónu.

Dopravní nehoda se stala 26. března kolem 20. hodiny, podle prvních informací ji způsobil řidič osobního vozu, který sanitce na výjezdu k případu nedal na křižovatce přednost. Přivolaná hlídka Policie ČR mu pak v krvi dechovou zkouškou prokázala alkohol v hodnotě 1,64 promile. Sanitní vůz rychlé záchranné služby byl vážně poškozen, došlo navíc ke zranění řidiče záchranky.

"Dopravní nehoda je klasickým příkladem nezodpovědnosti a toho, co způsobuje alkohol v krvi řidičů," komentoval havárii starosta Žatce Radim Laibl. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru