NAPSALI JSTE NÁM: Krmení netopýrů, slalom na koštěti nebo házení potvorou. V Deštnicích slavili čarodějnice
Foto: obec Deštnice
Louny

Deštnice - V neděli 30.4.2023 se v Deštnici uskutečnila tradiční akce stavení majky a pálení čarodějnic.

V úvodu se svobodní chlapci ujmuli stavení majky, poté si starší čarodějnice s dětmi společně zatancovaly. Následovaly soutěže v podobě 5 stanovišť, kde se například krmili netopýři, házelo potvorou do kotlíku, slalom na koštěti nebo si děti lovily odměnu v žabím hlenu. Potom jsme společně zapálili vatru a upálili čarodějnici.

0205destnice3

V závěru si děti společně zasoutězily ve společných disciplínách jako bylo například rozdělování víček a nezapomnělo se na klasickou židlickovanou, kterou děti zbožňují. Dětičky a účastníci si opekli buřtíky. Zábava u ohně trvala do nočních hodin.

0205destnice4

Napilno měla i obsluha ve stánku,kde návštěvníci mohli zakoupit výborné langoše, bramboračky a samozřejmě nechybělo ani dobré pivo.

0205destnice2

Všem,kdo se jakkoliv podílel na přípravě,organizaci a úklidu po akci mnohokrát děkujeme. V neposlední řadě děkujeme všem zúčastněným, bez nich by tato akce nebyla tak povedená.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru