Silnice v ulici 28. října v Lounech je už průjezdná! Otevřela se o půl roku dříve
Foto: město Louny
Louny

Louny - Komunikace v ulici 28. října se v pátek uvedla do provozu. Znovu-zprovoznění této důležité dopravní tepny v Lounech řidiči přivítali, neboť přišlo skoro o půl roku dříve. Původní plán ukončení prací a otevření silnice motoristům byl totiž až v září.


„Město Louny dbalo na dodržování harmonogramu prací, aby nedošlo k zbytečným průtahům, a naopak byly práce uspíšeny. To se povedlo a jsem za to moc rád,“ řekl v pátek u slavnostního předání stavby starosta Loun Milan Rychtařík (ANO) a poděkoval dělníkům za včasné odvedení práce.


„Velmi bych chtěl poděkovat i místostarostovi pro dopravu Pavlu Csonkovi za koordinaci a jmenovitě také paní Renátě Srkalové. Díky jejímu dozoru nad stavebními pracemi a dělníky se povedlo silnici pro Louňáky otevřít o tolik měsíců dříve. Je vidět, že když se chce a je vůle, tak to prostě jde,“ doplnil Rychtařík.

0205silnice1

Starosta Loun Milan Rychtařík a Renáta Srkalová se zaměstnanci subdodavatele a zhotovitele stavby. Foto: město Louny

Silnice byla uzavřena kvůli rekonstrukci dožilého vodovou z roku 1936 a 1960 a popraskané kanalizace z roku 1981. Důležitou dopravní tepnu propojující Louny západ a Louny východ bylo nutné uzavřít. Uzavřena byla od loňského března. Investorem stavby byla Severočeská vodárenská společnost (SVS).

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru