Busta Jaroslav Vrchlický. Foto: Ladislav Bába
Louny

Louny - Kulturní komise Rady města Loun a Spolek rodáků a přátel města Loun a okolí vyhlašuje literární soutěž na téma „Náš Jaroslav Vrchlický“.

Jaroslav Vrchlický, vlastním jménem Emil Jakub Frída, byl jedním z nejvýznamnějších literátů své doby, rodákem a čestným občanem města Loun. Cílem soutěže je si důstojným způsobem připomenout 170. výročí jeho narození.

Každý z účastníků může do soutěže zaslat nejvýše dvě vlastní práce z literárního druhu "poezie" a jen jednu vlastní práci z literárního druhu "próza". Rozsah prací, v nichž se jakýmkoli způsobem odrazí vztah vůči Jaroslavu Vrchlickému, není omezen. Slohový útvar je volný.

Podmínky a průběh literární soutěže naleznete ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru