O Dočesné dojde v Žatci k dopravním uzavírkám. Kde bude omezen provoz a parkování?
Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Město Žatec informuje o pořádání 66. ročníku žatecké Dočesné, která se uskuteční ve dnech 1. až 2. září 2023. Upozorňuje především na možné dopravní komplikace v centru města Žatce.

Z důvodu příprav a pořádání akce „Dočesná“ dojde ve dnech od čtvrtka 31. 8. až do neděle 3. 9. k částečným nebo úplným dopravním uzavírkám. Omezen bude zejména provoz a parkování v okolí nám. Svobody, Hošťálkovo nám., Žižkovo nám., nám 5. května, nám. Prokopa Velkého, Prokopa Malého, ulice Vrchlického, Miléniová, Úzká, Nákladní, Alšova, Dvořákova, Oblouková, Dlouhá, Poděbradova, Jiráskova, Josefa Hory a v dalších přilehlých ulicích města.

Od neděle 27. 8. začnou do prostoru centra najíždět zábavné atrakce, které se začnou rozmísťovat od středy 30. 8. a jejich provoz bude zahájen v pátek 1. 9.

Povolenky ke vjezdu do zmiňovaných prostor si můžou lidé vyzvednout s občanským a technickým průkazem na Turistickém informačním centru, čp. 149, náměstí Svobody (vedle chmelničky).

Otevírací doba Turistického informačního centra: po - pá od 8:00 do 17:00 hod, so - ne od 10:00 do 16:00 hod.

Tyto povolenky umožní pouze nezbytný vjezd a výjezd z areálu v době mimo dobu konání akce. V časech od čtvrtka 31.8. 18:00 do neděle 3. 9. 12:00 hod platí zákaz parkování.

Dále radnice informuje o možném zvýšení hladiny hluku v prostoru konání slavností.

Program slavností najdete na www.docesna.cz.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru