OBRAZEM: Rozpršelo se a řidiči začali bourat. Kam museli vyjíždět hasiči k dopravním nehodám?
ehoda osobního vozu v Mukařově. Foto: HZS
Louny

Ústecký kraj – V souvislosti s deštěm vyjížděli v neděli odpoledne hasiči v Ústeckém kraji k jedenácti dopravním nehodám. Nejvíce nehod hasiči řešili na Děčínsku, kde vyjížděli celkem k sedmi dopravním nehodám. Ke dvěma nehodám vyjížděli hasiči na Litoměřicku a stejně tak na Lounsku.

V 15:57 hod. byla ohlášena nehoda osobního vozu s vlakem na železničním přejezdu v České Kamenici. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z hasičské stanice Česká Kamenice a jednotka SŽ Ústí nad Labem. Nehoda se obešla bez zranění jak ve vlaku, kde cestovaly 4 osoby, tak v osobním voze, kde cestovala jedna osoba. Hasiči provedli evakuaci 4 osob z vlaku. 

V 16:35 hod. vyjížděla jednotka z hasičské stanice Štětí a JSDHO Lovečkovice k nehodě jednoho osobního vozidla do obce Mukařov. Při nehodě byly zraněny dvě osoby, které skončily v péči ZZS. Hasiči na vozidle provedli protipožární opatření.

Jednotka profesionálních hasičů z Varnsdorfu a JSDHO Rybniště zasahovaly v 17:07 hod. v obci Rybniště u čelního střetu dvou osobních vozů. Při nehodě došlo ke zranění dvou osob, které hasiči předali do péče ZZS. Hasiči provedli posyp sorbentem uniklých provozních kapalin a odpojení akumulátorů.

Tři zraněné osoby si vyžádala nehoda osobního vozu s dodávkou na silnici I/9 u Jiřetína pod Jedlovou. Zraněné osoby skončily v péči ZZS. Na místě zasahovala jednotka z hasičské stanice Varnsdorf a JSDHO Dolní Podluží. Silnice I/9 mezi Varnsdorfem a Svorem musela být uzavřená.

 

nehoda 4

Dopravní nehoda osobního vozu s dodávkou u Jiřetína pod Jedlovou. Foto: HZS

 

nehoda 2

Nehoda v Přestavlkách. Foto: HZS

 

nehoda 3

Čelní střet dvou osobních vozů v Rybništi. Foto: HZS

 

nehoda 5

Srážka osobního vozu a vlaku v České Kamenici. Foto: HZS

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru