Foto: Dobrá volba 2022
Louny

Blatno - V sobotu 7.října 2023 se to jen hemžilo draky nad Blatnem. Konala se zde již tradiční Drakiáda. První draci vzlétli do oblak kolem 15:00 hodiny a postupně se přidávali další a další.
 

Proběhla soutěž o nejvytrvalejšího draka,o nejvýše létajícího draka a neposlušného draka. Ale rozhodli jsme se udělit i cenu útěchy za zpřetrhaného draka, kterou si odnesl Antonín Hlaváček a za nejvíce přetrhaných provázků, tu obdržel Michal Adámek. Pro děti byly připraveny soutěže, za které je čekala malá sladká odměna. Bylo zde i malování na obličej,dále tvořivý koutek. Kdo chtěl,mohl si opéct buřta. O občerstvení se postaral pan J. Žačok. 

Děkujeme všem, kteří přišli a také děkujeme přátelům za pomoc při přípravách a průběhu akce.

Text a foto: Dobrá volba 2022

FOTO

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru