Foto: archiv města Žatce
Louny

Žatec - Město Žatec připravuje na sobotu 25. května druhý ročník kulturní a společenské události s názvem Barevný Žatec.

Organizátoři nabízejí spolupráci na pořádání všem zástupcům cizích států, již v Žatci trvale žijí. Může se jednat o zapojení do přípravy kulturního programu nebo o vlastní stánek například s národními pokrmy.

V Žatci trvale žijí lidé desítek národností, loni poprvé se všichni setkali při události Barevný Žatec na náměstí Svobody. Úspěšnou akci letos město opakuje a opět nabízí spolupráci zástupcům všech komunit, které v Žatci trvale žijí.

Cílem je vytvořit společný program, v němž by byly zastoupeny jednotlivé národnosti, které by představily svou kulturu, zvyky, ale třeba i tradiční kuchyni. Setkání může ukázat, jak a čím se vzájemně obohatit nebo inspirovat.

Chcete se zapojit a podílet se na přípravě či samotné organizaci setkání? Pak kontaktujte, prosím, Simonu Schellovou, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., telefon 415736125. (red)

Barevný Žatec výřez 986eb

 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru