Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Vítězství v celostátní soutěži Historické město roku 2023 přineslo Žatci prestižní titul. Zároveň zajistilo finanční příjmy v celkové výši 1,1 milionu Kč.
 

Částku 100 tisíc korun získal Žatec jako výherce krajského kola soutěže. Jeden milion korun pak znamená finanční ocenění pro celostátního vítěze soutěže, která oceňuje nejlepší péči o historické památky v městských památkových rezervacích a zónách.

Město Žatec už ví, jak 1,1 milionu korun využije: všechny peníze znovu vloží do obnovy památek ve městě. Peníze z Programu regenerace a Fondu regenerace se každý rok rozdělují mezi majitele nemovitostí v MPR Žatec a MPZ Žatec. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru