Policisté chytili na Lounsku během jednoho dne tři řidiče, kteří si před jízdou vzali drogy
Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Celkem tři řidiče, kterým kolovaly v těle drogy, řešili v sobotu policisté na Lounsku.

Po poledni zastavili ke kontrole motocykl v obci Úherce. "Řidič při kontrole nepředložil řidičský průkaz a dále mu vyšel pozitivní test na drogy, konkrétně na metamfetamin. Navíc lustrací bylo zjištěno, že má udělen zákaz řízení všech motorových vozidel až do roku 2025," popsala první případ policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Dalšího řidiče, který řídil pod vlivem drog, zastavili policisté v Žatci. I v tomto případě mu v krvi koloval metamfetamin.

Do třetice proběhla kontrola vozidla v obci Žíželice. "U tohoto řidiče orientační test na drogy prokázal požití THC. Ve všech případech byla řidičům zakázána jízda a budou řešeni pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. První z řidičů se dopustil i přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, jelikož řídil i přes uložený zákaz," uvedla mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru