Ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Město Žatec realizuje projekt Audit Familyfriendlycommunity, jehož cílem je podpora pro-rodinného klima ve městě.

Z tohoto důvodu zjišťuje radnice skutečné potřeby občanů města. Se sesbíraných námětů pracovní skupina projektu vybere 3 - 5 námětů, které jsou v možnostech města je do tří let realizovat. Hodnocení námětů proběhne dne 24.6.2024 od 15:30 hod. ve velké zasedací místnosti.

Tištěné dotazníky budou k dispozici v červnovém čísle zpravodaje. Online verze na webu (zde) a sociálních sítích města. "Za další sdílení budeme rádi. Termín ukončení dotazování dotazníkového šetření je 17.6.2024," žádá radnice. 

V případě dalších dotazů kontaktuje pověřenou osobu pro realizaci projektu AFFC Ing. Lucii Kořánovou, 415 736 409, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. (red)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru