V Teplicích se konal 22. ročník Krajských sportovních her. Foto: CSP Litoměřice
Louny

Ústecký kraj/Teplice - Od 21. do 23. května 2024 probíhaly Krajské sportovní hry uživatelů domovů pro osoby se zdravotním postižením, které v teplickém hotelu Panorama každoročně pořádá Centrum sociální pomoci v Litoměřicích. Slavnostní zahájení proběhlo za účasti prvního náměstka hejtmana Jiřího Kulhánka a Soni Holingerové z Nadace ČEZ.


Jelikož jsou Krajské sportovní hry akcí pro všechny klienty bez rozdílu, radost ze sportovních výkonů měl možnost zažít opravdu každý. Pořadatelé sportovcům nabídli možnost účastnit se tradičních atletických disciplín a pro méně zdatné sportovce si nachystali takzvané doplňkové disciplíny.

Své sportovní dovednosti se rozhodlo otestovat 28 týmů z různých zařízení Ústeckého kraje i přilehlých oblastí. Do sportovních dresů se letos obléklo 148 sportovců. Cílem celé akce nebylo hodnotit nejlepší sportovní výkony, ale sejít se a pobavit nad společnými zážitky ze sportu i kulturního programu.

Generálním partnerem letošního ročníku Krajských sportovních her uživatelů domovů pro osoby se zdravotním postižením je Nadace ČEZ.

FOTO

2405hry4 ba8ff


Ředitel CPS Litoměřice Jindřich Vinkler během úvodního slova (Foto 4 x: CSP Litoměřice)

2405hry3 524ee


K soutěžním týmům promluvila i Soňa Holingerová z Nadace ČEZ

2405hry1 99d3f


V Teplicích se konal už 22. ročník Krajských sportovních her

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru