OBRAZEM: Tady je Království lesa! Víte, kde v Česku najdete zábavní park pro děti mezi vzrostlými stromy?
Království lesa na Šumavě. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

ČR – Máte rádi středočeské Mirákulum či jiné parky plné dětských atrakcí, obřích trampolín, dřevěných hradů, bludišť, ale také se spoustou míst pro relaxaci a občerstvení? Potom by se vám mohlo líbit i v Království lesa.

Lesní město s množstvím herních prvků přibližuje krásu a rozmanitost šumavského lesa. Ano, najdete ho na jihu Čech, přímo nad lipenskou vodní nádrží nad obcí Lipno.

V Království lesa najdete několik desítek atrakcí, lesní zoo, tvořivé dílničky a mnoho dalších herních prvků. Některé z nich vznikly přímo na míru tomuto nádhernému zákoutí šumavské přírody. Strávíte tam hodiny zábavou, která je určena pro všechny generace.

Otevřeno je od začátku května. V červnu a během prázdnin tam můžete zavítat kdykoliv mezi půl desátou a devatenáctou hodinu. A protože je Království lesa na kopci, můžete tam z Lipna dojet lanovkou. Kdo chce, může se podívat i na Stezku korunami stromů, která leží od lesního království asi tři stovky metrů daleko.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru