VIRTUÁLNÍ VÝLET: Hasiči ukazují v Krupce své muzeum s unikátní technikou
Hasičské muzeum v Krupce.
Výlety

Krupka - Chystáte se navštívit hasičské muzeum v Krupce a rádi byste nahlédli dovnitř ještě před tím, než se tam vydáte spatřit vše na vlastní oči? Nebo vás prostě jen zajímá, jak to vypadá uvnitř? Podívejte se tam prostřednictvím virtuální prohlídky.

"Projděte se nově po našem hasičském muzeu, které jsme slavnostně otvírali v listopadu 2015 a které je symbolem hasičů v Krupce, a ochutnejte jeho atmosféru prostřednictvím svého počítače nebo chytrého telefonu," zve k návštěvě virtuální prohlídky starosta Krupky Zdeněk Matouš. Kdo má virtuální brýle, může mít zážitek ještě opravdovější. Podporovány jsou například Oculus Quest.

V opravené budově bývalé fary u kostela Nanebevzetí P. M. v Husitské ulici v Krupce jsou prostory, kde byly pod taktovkou hasičských osobností Krupky Herberta Bartáka a Míry Řeháka instalované unikátní sbírky hasičské techniky a výstroje. "No a pak jej samozřejmě přijeďte zažít na vlastní kůži, stejně jako další krásná místa Krupky a jejího okolí," dodává Zdeněk Matouš.

Dodáme, že virtuální prohlídka je doplněna o videopopisy také v anglickém a německém jazyce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru