Postoloprty, Rožnov nad Doubravou - Předešlý víkend v Rožnově nad Doubravou bojovaly nejlepší mažoretky z Čech a Moravy o tilul Mistra České republiky v kategoriích solo/duo. Do tohoto finále přes zemská rozřazovací kola postoupily i sólistky Postoloprtských mažoretek.

 

Solistky Postoloprtských mažoretek – finalistky MČR:  zleva nahoře: L. Mihalčíková, M. Pleyerová, A. Houšková, A. Řehulková, Tereza Tišáková, K. Krejzová, K. Graslová, D. Czervoniaková. Foto: Lenka Kindlová

V dětské věkové kategorii to byly Aneta Houšková, Miluše Pleyerová, Adéla Řehulková a Tereza Tišáková, za juniorskou věkovou kategorii Denisa Czervoniaková a za nejstarší seniorskou kategorii Kristýna Graslová, Lucie Mihalčíková a Kateřina Krejzová.

V sobotu se soutěžilo v kategorii „solo". Postoloprtské mažoretky se postavily „na bednu" ve všech zastoupených kategoriích. V dětské kategorii se II. Vicemistrem ČR stala Adéla Řehulková a nejvyšší příčku včetně titulu Mistr ČR obsadila Tereza Tišáková. O vysoké úrovni solistek reprezentující Postoloprtské mažoretky svědčil i postup všech 4 soutěžících solistek do nejužšího výběru 9 finalistek z celé České republiky.

V juniorské kategorii obsadila Denisa Czervoniaková druhé místo jako Vicemistr ČR a mezi seniorkami se Mistrem ČR stala již druhým rokem po sobě Kristýna Graslová.

Neděle patřila vystoupením dvojic tzv. kategorie „duo". I v této kategorii se Postoloprtské mažoretky staly jedním z favoritů. V Juniorech se na třetím místě jako II. Vicemistři ČR umístily Denisa Czervoniaková ve dvojici s Kristýnou Graslovou. V dětské věkové kategorii se Adéla Řehulková s Anetou Houškovou probojovaly až na 1. místo a staly se Mistry České republiky pro rok 2015!

Svou účastí ve finálovém kole této soutěže a následným získáním výše uvedených ocenění potvrdily sólistky Postoloprtských mažoretek, že patří ke špičce v mažoretkovém sportu. Vedoucí, rodiče i ostatní členky souboru Postoloprtké mažoretky touto cestou holkám gratulují ke skvělému úspěchu. Více fotek lze shlédnout na webových stránkách souboru: www.volny.cz/majorettes nebo na facebooku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru