Louny - V zábavní centrum se v sobotu 23. července proměnil podnik jednoho z předních výrobců dílů pro automobilový průmysl, lounský Aisan Industry Czech. V jeho prostorách bylo možné zahlédnout většinu zaměstnanců firmy a jejich rodinných příslušníků, včetně dětí, kteří si sem přišli užít tradiční Rodinný den.

Rodinného dne se zúčastnili jako hosté i členové cyklistického Aisan Racing teamu z Japonska. Svá dokonalá kola vyměnili na chvilku za tyto zmenšeniny.  Foto: Olga Markuzziová

„Rodinný den patří mezi velmi oblíbené společné aktivity pro naše zaměstnance a jejich rodinné příslušníky. Osobně mě velmi těší, že naši zaměstnanci se účastní těchto akcí v tak hojném počtu a hlavně, že se při nich dobře baví, mohou si odpočinout a setkat se i jinak než v práci, stejně tak i to, že se mohou pochlubit firmou svým příbuzným a známým," uvedl Václav Douša, HR manažer společnosti Aisan Industry Czech.

Lidé se v prostorách areálu podniku velmi dobře bavili, dospělí i děti si užívali mnoha atrakcí, například skluzavek, horolezecké stěny, simulátoru windsurfungu, zorbingu, motokár, jízdy na cyklistických kuriozitách, skvělé biketrial show Tomáše Žoržo Eibla, viděli simulaci záchrany vážně zraněné cyklistky a mnoho dalších zábavných věcí. Pro všechny přítomné byl zajištěn i sortiment občerstvení, a to zdarma.

Společnost Aisan Industry Czech poskytuje svým zaměstnancům velmi širokou škálu finančních a nefinančních benefitů, ty finančně vyjádřeno mohou dosáhnout na jednoho zaměstnance až 18 400 Kč ročně. Rodinný den nebo třeba Vánoční večírek, který firma pro své zaměstnance pořádá také již tradičně, patří mezi nejoblíbenějších společné aktivity pro zaměstnance a jejich rodiny.

Aisan působí v Lounech již od roku 2001, a pravidelné společné aktivity pořádá pravidelně od roku 2002. Kromě Rodinného dne a Vánočního večírku mají zaměstnanci v oblibě i různá setkání, které si pracovníci organizují sami a ve kterých se je firma snaží podporovat, například různé sportovní turnaje, takzvané „pivomeetingy" nebo také již tradiční aisanské prasopečení. Vedení firmy tradiční programy různě obměňuje, například letošní Rodinný den se nesl v duchu cyklistiky. I z důvodu, že se dne zúčastnili cyklističtí závodníci Aisan Racing team, kteří ve středu 20. července přiletěli z Japonska trénovat právě do Loun a po soustředění v Lounech se zúčastní největšího a tradičně nejkvalitněji obsazeného etapového závodu v České republice – Czech Cycling Tour 2016 na severní Moravě.

V sobotu představili přítomným svůj tým a hlavně svá velmi dobře technicky vybavená kola, jež uchvátila mnoho přítomných cyklistů. A jak bude vypadat letošní vánoční večírek? Ten chystá vedení podniku v duchu „zaměstnanci baví zaměstnance.

Podívejte se na fotogalerii, jak si zaměstnanci Aisan svůj Rodinný den užívali. Z tohoto dne chystáme také videoreportáž.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru