Chystá se největší motoristická prodejní a kontraktační výstava na výstavišti v Lounech
Přemýšlíte o nákupu vozu? Spoustu prodejců najdete na jednom místě.
Co se chystá

Louny - Největší motoristická prodejní a kontraktační výstava na výstavišti v Lounech - Autosalon Louny - se uskuteční ve dnech 7. až 9. června. Pokud obloha dopřeje slunečním paprskům, ty dají vyniknout nablýskanosti a kráse automobilů 19 značek osobních a užitkových vozů. K vidění budou i motorky, čtyřkolky, skútry, autodoplňky a mnoho dalšího ze světa motorů. Připraven je i skvělý doprovodný program pro celou rodinu.

Kdo v těchto dnech zavítá na lounské výstaviště, potěší se širokou nabídkou firem z oblasti motorismu. Tyto firmy se budou prezentovat především na venkovní ploše výstaviště. Některé značky představí své novinky. Většina vystavovatelů do Loun přiváží také předváděcí vozy, takže zájemci si můžou vysněného krasavce ihned vyzkoušet.

Společně s Autosalonem Louny výstaviště přivítá i plno doprovodných akcí. Bude zde probíhat i výstava pro sportovce, rodiny a děti Rodina a volný čas, kde bude možné si pořídit i nové hračky či oblečení pro nejmladšího člena rodiny, nebo vybrat originální dárek.

Návštěvníci, zejména jejich potomci ocení chystanou velkou akci pro děti Cestu za dobrodružstvím, tři dny plné zábavy, zážitků a odměn. Po celou dobu děti budou procházet kouzelným lesoparkem, plnit úkoly a sbírat diamanty. Ty na konci cesty smění za odměnu, zaskáčou si na trampolíně, proběhnou v nafukovacím hradu nebo se svezou na kolotoči. Namalujeme jim na obličej něco veselého.

Na výstavišti v neděli vyroste i speciální fotbalové hřiště, kdy si každý bude moc vyzkoušet BUMPERFOTBAL – fotbal v kouli, sport, který si zamilujete. Přijďte si vyzkoušet do prostoru za letním kinem.

Zúčastnit se budete moct i Gladiatoru Race a vyzkoušet si překážky z běžeckého překážkového závodu. Připravena bude i speciální pohyblivá lávka přes řeku Ohři, rto si nezapomeňte s sebou vzít i náhradní oblečení. Bude se soutěžit o startovné na legendární překážkový závod GLADIATOR RACE.

0106autosalon2

Hasiči ukáží, jak vypadá jejich práce.

Hasičský záchranný sbor předvede v areálu výstaviště Louny vozidla Hasičského sboru požární stanice Louny a jednotka sboru dobrovolných hasičů obce Louny připraví pro děti stříkání vody na terč, v sobotu připraví ukázku hasičů slanění z výškové techniky, vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla pomocí hydraulického nářadí, a ukázku vzplanutí a uhašení rozpáleného jedlého oleje při styku s vodou. Dětem budou promítat naučné pohádek.

Na výstavišti budou i policisté. Ti chystají pro návštěvníky kynologickou ukázku Policie ČR – poslušnost, obrana, ukázku zákroku Policie ČR na pachatele a ukázku kriminalistické techniky.

Chybět nebude ani Army tábor, kde budou k vidění zbraně, vojenská výstroj. S personálem si budete moci popovídat o čem vlastně airsoft a army tábor jsou. K dispozici bude i střelnice, kde si vyzkoušíte své střelecké umění z airsoftových zbraní.

Jako každý rok, tak i letos je připravena soutěž o hodnotné ceny. Na zadní straně vstupenky návštěvník uvede, které auto na výstavě považoval za nejhezčí a která expozice se mu líbila nejvíce. Vstupenky jsou slosovatelné – a třeba štěstí čeká právě na Vás!

Určitě není bez zajímavosti, že vystavovatelé přicházejí s nabídkou výstavních slev, takže tento výstavní víkend je také příležitost k výhodným nákupům.

Přijďte se podívat na Autosalon Louny 2019 a Rodina a volný čas a Řemesla a kreativita. V pátek 7. června se brány lounského výstaviště otevřou v 9 hodin, tak jako v sobotu a v neděli. Příjemný a poučný čas tu můžete strávit každý den od pátku do neděle do 17 hodin.

Termín a místo konání: 7. – 9. června 2019, výstaviště Louny

Vstupné:

  • dospělí – 50,- Kč
  • děti a důchodci – 30,- Kč
  • děti do 6 let a držitelé průkazu ZTP-P zdarma

Otevřeno:

  • každý den od 9.00 - do 17.00 hodin

Pořadatel:

  • Diamant Expo spol. s r. o.
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru