Na zámku v Krásném Dvoře bude Jablečný den. Přinášíme program podzimní slavnosti úrody
Foto z minulých ročníků akce. Zdroj: Oficiální web zámku
Co se chystá

Krásný Dvůr - Zámek Krásný Dvůr zve na IX. ročník podzimní slavnosti úrody, který se uskuteční v sobotu 5. října. Těšte se na koncerty kapel Nerez se zpěvačkou Lucií Šoralovou, Copacaband, Yellow Sisters či Mateřská.com.

Vystoupí také děti ze ZUŠ Žatec a ZŠ Krásný Dvůr. Pohádková představení předvedou divadla V Boudě a Jitřenka. Program doplní sokolník Pavel, kejklíř Lukáš či oblíbený jarmark a nově i kreativní kadeřnický salon. Nebudou chybět ani tradiční soutěže o nejlepší jablečný produkt. V rámci Světového dne pro duševní zdraví se akce zúčastní se svým stánkem i Psychiatrická léčebna Petrohrad. Klienti léčebny opět vyrobili ceny do soutěží. Vstupné je 90 korun, snížené vstupné 60 korun. Děti do 6 let mají vstup zdarma.

0110program

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru