Rádi se bojíte? Zámek Krásný Dvůr chystá večerní procházky strašidelným parkem. Rezervace nutná!
Foto: Oficiální web zámku Krásný Dvůr
Co se chystá

Krásný Dvůr - Kdo se rád bojí, ať dorazí na Krásný Dvůr. Strašidla se těší na všechny odvážlivce, kteří dokáží splnit jejich poťouchlé úkoly. Večerní procházka strašidelným parkem je připravena ve čtyřech termínech – v pátek 25 a v sobotu 26. října, vždy od 18 do 21 hodin a dále v pátek 1. a v sobotu 2. listopadu, vždy od 17.30 do 21 hodin.

V desetiminutových intervalech se od zámku vydají na cestu skupiny odvážlivců. Na úspěšné čeká odměna. Vstupné je jednotné 60 korun .Rezervace je nutná! Rezervovat si místo na Strašidelnou cestu parkem bude možné od úterý 15. října mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V objednávce uvádějte počet dětí i dospělých, u dětí také věk.

Dřívější termíny budou přednostně rezervovány pro menší děti. Skupiny dospělých bez dětí budou rezervovány v časech od 20 hodin. Vstupné bez rezervace na místě 100 Kč

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru