Jak vypadají pravé zámecké Vánoce? Stekník zve na speciální večerní prohlídky
Zámek Stekník. Foto zdroj: Oficiální webové stránky zámku
Co se chystá

Žatecko - Zámek Stekník zve návštěvníky v neděli 15. prosince na speciální večerní vánoční prohlídky na hlavním prohlídkovém okruhu, s povídáním o zámeckých Vánocích, zvycích a tradicích českých Vánoc, obohacené hranými koledami. Součástí prohlídek je také výstava papírových Betlémů rodiny Ryskových.

Speciální večerní prohlídky budou probíhat pouze v těchto časech: 16:00; 16:30; 17:00; 17:30; 18:00 hodin. Upozorňujeme na nutnost REZERVACE. Prohlídky v určeném čase se uskuteční pouze v případě obsazenosti 10 osob/na prohlídku, po předchozí rezervaci do 14. prosince.

Rezervace na telefonním čísle 723086011 a 778 486 747, nebo na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru