Michal David, Adam Mišík, Poetika a další vystoupí na Hudebním festivalu Švestkové dráhy a Třebívlickém vinobraní
Foto: archiv AŽD
Louny

České středohoří - Švestková dráha, tedy linka U10 Litoměřice horní nádraží – Most, zve všechny příznivce dobré hudby a kvalitního vína v sobotu 11. září od 13 hodin do zámeckého parku a na náměstí v Třebívlicích na hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní.

Návštěvníky čeká hudební nálož skvělých českých kapel. V zámeckém parku vystoupí Michal David, Hradišťan s Jiřím Pavlicou,O5 a Radeček, Anna K a Poetika. Na náměstí Komenského v Třebívlicích se mohou zejména děti těšit na pohádku Kája a Bambuláček, dále vystoupí kapely Stomp HQ a Bezpatyboty a program na náměstí zakončí koncert Adama Mišíka.

Slovem budou akci provázet Agáta Hanychová, Barbora Tlučhořová a Josef Melen.

Celá akce je pro návštěvníky zdarma.

Pozvánku na Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní najdete v našem videu.

https://www.youtube.com/watch?v=sQO3EPl7YLs

Díky společnosti AŽD, která provozuje Švestkovou dráhu, se můžete na tuto akci dostat od Mostu, Litoměřic horního nádraží nebo Lovosic posílenými vlakovým spoji. Jízdní řád Švestkové dráhy najdete zde.

jizdni rad Svestkova draha

Organizátoři žádají všechny návštěvníky, aby se před vstupem na akci prokázali certifikátem o očkování, platným PCR nebo antigenním testem, popřípadě potvrzením o prodělání covidu-19 v posledních 180 dnech, a to v elektronické či papírové formě. V den akce se lze otestovat za drobný poplatek na místě k testování určeném.

Program Hudebního festivalu Švestkové dráhy a Třebívlického vinobraní

Stage 1. - Park u zámku v Třebívlicích:

• 13:00 Hradišťan a Jiří Pavlica
• 15:00 Michal David
• 17:00 O5 a Radeček
• 19:00 Anna K.
• 21:00 Poetika

Stage 2 - Komenského nám. Třebívlice:

• 14:00 Kája a Bambuláček
• 16:00 Stomp HQ
• 18:00 Bezpatyboty
• 20:00 Adam Mišík

edeniky 60

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru