Matin Maxa, Pavel Callta a další! Přijeďte do Strupčic na slavnosti česneku spojené se Svatováclavskou poutí
Těšte se na pouťové atrakce i spoustu česneku.
Louny

Strupčice - Ve Strupčicích se v sobotu 25. září budou konat Slavnosti česneku a Svatováclavská pouť. Hlavní program na návsi moderuje Lukáš Budai.

Začátek je v 10 hodin a vystoupí zde dětský sbor Homola band, Rocková skupina Potěr, cimbálová muzika a hlavními hosty jsou ve 14.30 Martin Maxa a v 17.00 Pavel Callta. Pro děti jsou připravené pouťové a nafukovací atrakce, dále můžete navštívit výstavy sportovních trofejí fotbalového klubu, modelů vojenské techniky, domácího zvířectva a hasičské techniky.

Kromě česneku a česnekových specialit se bude v další desítkách prodejních stánků nabízet zelenina, masné výrobky, víno, sýry a další zajímavé zboží. Jsou připravené stánky s občerstvením a na místě můžete vyhrát i hodnotné ceny v tombole.

2409plakat

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru