Na náměstí v Lounech vám bude v neděli chutnat. Chystá se tam jedinečný Food festival
Food festival se konal začátkem září také v Chomutově. Foto: Jitka Fárová
Louny

Louny - Ojedinělý den plný gastronomických zážitků se uskuteční v neděli 26. září na Mírovém náměstí v Lounech. Přijďte ochutnat ty největší dobroty z různých koutů světa!

Hlavní myšlenkou food festivalu je představit tradiční i netradiční gastronomii a zanechat v návštěvnících unikátní kulturní zážitek. Festival nabídne špičkové pokrmy a zábavný doprovodný program pro celou rodinu.

Jedinečný Food festival v Lounech nabídne desítky stánků plných nejrůznějších chutí a vůní, včetně pokrmů pro vegetariány. Gastronomická přehlídka ve vás probudí všechny chuťové smysly a nabídne ojedinělou ochutnávku specialit nejlepších restaurací z domova i ze zahraničí.

Ke skvělému jídlu nebude chybět ani skvělé pití v podobě luxusních vín, piva ze známých i méně známých pivovarů, či domácí cider. Sladké dobroty zase skvěle doplní kvalitní káva. Akce startuje na náměstí od 10 hodin a končí ve 21 hodin. Vstup je zdarma.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru