Kam vyrazit s rodinou o víkendu? Zámky na Lounsku chystají akce ještě před dětským dnem
ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Některé zámky na Lounsku oslaví den dětí, který v Česku připadá na 1. června, už o tomto víkendu. Vyrazit můžete třeba do Jimlína nebo na zámek Pátek nad Ohří.

Den dětí na zámku Nový Hrad se koná v sobotu 28. května od 10 do 17 hodin. Na programu je kejklířský workshop pro děti, animační pořad pro děti s Alenkou a další kouzelnická či divadelní vystoupení. Vstupné na akci je dobrovolné.

Na zámku Pátek chystají rovněž v sobotu akci s názvem Pohádkový zámek. Začátek je od 13 hodin, děti se mohou těšit na loutkové divadlo Kubko, vystoupení kouzelníka, alchymisty Bavora a rytířů Pánů z Michalovic a Lammer. Dále pak na nejrůznější soutěže. Vstupné je 100 korun za dospělého a 50 korun za dítě. Děti do tří let mají akci zdarma.

2705novyhrad

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru