Louny o víkendu slaví! Na náměstí bude připraven dvoudenní bohatý program s food festivalem
Kvůli oslavám počítejte s dopravním omezením na Mírovém náměstí a v ulicích Jakoubkova, Pivovarská a Hilbertova do nedělních 20 hodin. Foto zdroj: město Louny
Louny

Louny - Město Louny letos slaví padesátileté výročí partnerství s německým městem Zschopau a k této příležitosti chystá o víkendu na Mírovém náměstí bohatý program. 

Jeho součástí bude Lounský food festival, poprvé rozvržený do dvou dnů, a Den dětí na Staré tržnici v Jakoubkově ulici.

Lounský v pořadí již třetí Food festival nabídne špičkové pokrmy a zábavný doprovodný program pro celou rodinu. Těšit se můžete například na: Jamajské speciality, burgery, belgické hranolky, Mexiko, Bubble Waffle, rolovanou zmrzlinu, drinky a kotlejly a spoustu dalšího. Festival startuje v sobotu od 10 do 23 hodin hodin na Mírovém náměstí a v neděli pokračuje od 10 do 15 hodin.

Den dětí na Staré tržnici začne v sobotu od 9 hodin. Jeho součástí bude bohatý jarmark, dílničky pro děti či malování na obličej. Akcí budou doprovázet A. Bitnerová, J. Vorel, J. Stehlík, Z. Sochrová a O. Veselý. Akce končí v 16 hodin.

Kvůli oslavám počítejte s dopravním omezením na Mírovém náměstí a v ulicích Jakoubkova, Pivovarská a Hilbertova do nedělních 20 hodin.

Víkendový program na Mírovém náměstí

SOBOTA:

(moderuje Radek Jirgl):

14.00 - Petr Lüftner & Band
15.00 – Boomberries
16.00 - Big Band ZUŠ Louny
17.00 - Denny Driver
(kapela z Zschopau)
18.00 - A Bag of Potatoes
19.00 - Delta Fuse
20.30 - ATMO music

NEDĚLE:

(moderuje Radek Jirgl):

11.00 - HD Zlouni
11.15 - Party Rebels Program
12.30 - Lounské mažoretky Slunečnice
13.00 - Petra Peterová Půtová, Bořek Slezáček, Jitka Asterová
14.15 - Junior Fitness Klub Louny
14.30 - 15 soutěže

Po celou dobu: Bublinkovač, TLAPKOVÁ PATROLA MASKOTI

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru