Umění, řemesla, jídlo, hudba, to bude velkolepé setkání lidu doby kamenné v Archeoskanzenu Březno
ilustrační foto
Louny

Březno u Loun - Velkolepé setkání lidu doby kamenné s názvem Neolitica se uskuteční v sobotu 18. června od 10 do 17 hodin v Archeoskanzenu Březno.

Návštěvníky čekají archeologické přednášky – Písečný vrch, Bitvy a nájezdy doby kamenné, řemesla a technologie doby kamenné – výroba štípaných nástrojů z pazourku, broušených kamenných sekerek, zpracování kůže, oblékání a tetování v pravěku, archeologická rekonstrukce pravěké bitvy a pohřbu padlých, koncert pravěké kapely Altsteinzeitliche Knochenklangbilder, rituál letního slunovratu, jídlo v době kamenné, ochutnávka vína Kvevri vyráběného pravěkou technologií, dobré občerstvení a mnohé další.

Vstupné na akci je dobrovolné (doporučené 80/60 Kč, 220 Kč rodinné).

1506neolitica

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru