Droga jako dárek zdarma! Policisté odkryli další distributory marihuany na Lounsku
Zajištěné sáčky s marihuanou při akci Krab. Foto: Policie ČR
Louny

Louny - Důležité výslechy svědků, domovní prohlídky a shromažďování nejrůznějších důkazů. I to obnášelo prověřování drogové kriminality na Lounsku, kterou po delší dobru rozkrývali policisté v akci s názvem „KRAB“. Zjistili, že 37letý muž a dvě ženy ve věku 64 a 24 let měli na Lounsku distribuovat marihuanu.

"Podle zjištěných informací návykovou látku nejen prodávali za peníze, ale také někdy směnili za protislužbu, například opravu elektroniky a jindy dostal koncový uživatel drogu jako dárek zdarma," uvedla lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

Muž se policistům doznal, že marihuanu prodával od konce roku 2017 desítkám lidí a ve výslechu také uvedl, že si prodejem chtěl vyřešit finanční problémy. Mladší z žen se k prodeji také doznala, avšak distribuci zajišťovala v mnohem menší míře.

iStarší žena k prodeji přišla takzvaně jako slepá k houslím. "Muž ji o pomoc měl požádat a ona mu v ojedinělých případech měla vyhovět. Bez ohledu na to, kolikrát prodali či darovali marihuanu, sdělili kriminalisté všem třem obvinění ze stejného trestného činu," dodala policejní mluvčí.

Nyní jim hrozí až pět let odnětí svobody za přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru