Dobrá zpráva: Na silnicích Lounska nezastavili opilé řidiče. Jiných přestupky ale zjistili
Ilustrační foto
Louny

Lounsko, Žatecko, Podbořansko - Policisté očekávali, že v době velikonočních svátků by se na silnicích mohli častěji setkávat s karamboly. Do celorepublikové dopravně bezpečnostní akce se proto zapojili také policisté z Lounska.

Jejich hlavním cílem bylo zajistit bezpečnost a plynulost silničního provozu i v době pracovního klidu. V rámci zvýšeného dohledu zkontrolovali policisté 138 vozidel, u kterých zjistili 25 porušení dopravních předpisů. Řidiči za své prohřešky zaplatí v příkazním řízení přes 16 tisíc korun.

Například u 10 vozidel objevili policisté nevyhovující technický stav. Nepoužití bezpečnostních pásů pokutovali policisté 3krát a 6 řidičů jelo příliš vysokou rychlostí. "Dobrou zprávou z výsledků dopravní akce je, že ani jeden z kontrolovaných řidičů nebyl pod vlivem alkoholu," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru