Plavecká hala v Lounech se už rýsuje. Nyní probíhají práce na toboganové věži
Takto nyní vypadá budoucí plavecká hala v Lounech. Foto: Město Louny
Louny

Louny - Město Louny informuje na svých webových stránkách o postupu a současném stavu stavby městské plavecké haly v Lounech.

Dle smlouvy o dílo byla doba realizace stavby plavecké haly stavena na 78 týdnů od předání staveniště, k tomu došlo 9. listopadu loňského roku. Navíc během realizace došlo na základě požadavku technického dozoru investora, z důvodu nevyhovujících povětrnostních podmínek pro práci jeřábu, k přerušení prací v celkovém souhrnu 7 dnů, což mělo za následek prodloužení původně stanovené doby na 79 týdnů. Termín dokončení stavby je tedy stanoven na 15. května roku 2020.

V současné době jsou dokončeny obvodové a vnitřní železobetonové stěny, byla dokončena montáž střešních vazníků, probíhají práce na toboganové věži. V 1. podlaží začala montáž rozvodů a probíhá zdivo příček.

O způsobu provozování plavecké haly bude rozhodováno na zasedání zastupitelstva města v pondělí 18. listopadu. Náklady na provozování budou zahrnuty do rozpočtu města pro rok 2020.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru