Řidič podivně kličkoval po silnici, tak ho raději zastavili. A zjistili, co očekávali
Foto: Městská policie Postoloprty
Louny

Postoloprty - Hlídka strážníků Městské policie v Postoloprtech si během hlídkové činnosti všimla podivně jedoucího vozidla, které během své jízdy kličkovalo po komunikaci.

Hlídka pojala podezření, že řidič vozidla je buďto pod vlivem návykové látky či alkoholu nebo má nějakou zdravotní indispozici, a tak se rozhodla vozidlo zastavit. Hlídka vozidlo zastavila v ulici Masarykova, požádala řidiče o předložení dokladů a zda je ochoten podrobit se testu na alkohol.

Řidič strážníkům sdělil, že si dal jedno pivo před jídlem a podrobil se dechové zkoušce, při které nadýchal skoro jedno promile alkoholu. Strážníci na místo přivolali své kolegy z Obvodního oddělení Policie České republiky a posléze jim celou věc předali.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru