V Lounech během svátků přetékaly kontejnery odpadky. Firma Marius Pedersen se obyvatelům omlouvá
ilustrační foto
Louny

Louny - Firma Marius Pedersen se omlouvá občanům za nedostatečný svoz odpadu v Lounech, který měl proběhnout v období od 20. prosince 2019 do 10. ledna 2020. Co bylo příčinou?

Podle vyjádření samotné firmy byl důvodem výrazně zhoršený personální stav na provozovně v Lounech v období Vánočních svátků a Nového roku. Standardem skupiny firem Marius Pedersen je vzájemná meziregionální výpomoc v takovýchto situacích. Tato výpomoc však byla omezena z důvodu souběžného stěhování dvou sousedních provozoven v Žatci a Rakovníku do jiných prostor, díky čemuž byl omezen komunikační tok mezi těmito součástmi střediska. Náhradní posádky také bohužel nebyly plně seznámeny s trasami svozů, což velmi zkomplikovalo vzájemnou spolupráci.

"Jsme si plně vědomi nastalé situace a jejího dopadu na estetiku sběrových míst ve městě, a to obzvláště v období svátků. Nastalou situaci jsme plně reflektovali a jsme připraveni nést za ni odpovědnost vyplývající ze smluvních vztahů s městem Louny a naší společenské a environmentální politiky," uvedl oblastní manažer provozovny firmy Marius Pedersen Pavel Strnad.

Odpovědné osoby byly dle jeho slov potrestány v souladu s pracovním řádem skupiny firem Marius Pedersen. "Zároveň nám dovolte Vás ujistit, že skupina firem Marius Pedersen intenzivně pracuje na zkvalitňování služeb, a to nejen efektivním vzděláváním zaměstnanců nebo masivními investicemi do techniky, ale také například nasazováním mobilních výpočetních prostředků umožňujících navigaci posádek po daných svozových trasách v reálném čase," pokračuje Pavel Strnad.

"Dovolte nám ještě jednou vyjádřit naší hlubokou omluvu a poděkovat vám za pochopení a Vaší trpělivost. V případě jakýchkoliv dotazů, přání či stížností jsme vám plně k dispozici na níže uvedených telefonních číslech, nebo osobně na adrese Rybalkova 2958 v Lounech," uzavřel oblastní manažer provozovny.

  • Provozovna Žatec, Čeradická 1014, PSČ 438 01. tel.: 493 645 899
  • Provozovna Louny, Rybalkova 2958, PSČ 440 01. tel.: 493 645 805
  • Provozovna Rakovník, Dukelských hrdinů 2330, PSČ 269 01. tel.: 493 647 791.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru