Město Vejprty vyhlásilo veřejnou sbírku na pomoc pro Kavkaz. Přispívat můžete ode dneška
ilustrační foto
Louny

Vejprty - Město Vejprty vyhlásilo veřejnou sbírku na rekonstrukci objektu a pomoc klientům Domova pro osoby zdravotně postižené Kavkaz, který zasáhl v neděli tragický požár.

Sbírka byla zahájena dnes, v úterý 21. ledna 2020 a její ukončení je stanovené na poslední den letošního roku, tedy 31. 12. 2020. Lidé tak mohou libovolnou částkou přispívat na toto číslo účtu: 123-1184550297/0100, přispívat mohou i lidé ze zahraničí: IBAN: CZ64 0100 0001 2311 8455 0297.

Jedná o transparentní účet a přispěním na tento účet bude zveřejněno jméno a výše finanční částky, kterou přispěvovatel zašle.

K požáru v domově pro postižené došlo v neděli krátce po čtvrté hodině ranní. Při požáru zemřelo osm lidí, dalších třicet je zraněných. O tragédii jsme podrobně informovali ZDE a ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru