Nově osázené okružní křižovatky v Lounech. 3x foto: město Louny
Louny

Louny - Na sklonku loňského roku 2019 byly nově upraveny okružní křižovatky v ulici Postoloprtská, v ulici Slovenského národního povstání, v ulici Rakovnická a v ulici Cítolibská v Lounech.

Úpravu zajistila společnost Technická správa města Loun s.r.o. za celkovou částku 162 tisíc korun včetně DPH. Práce spočívaly v chemickém odplevelení, instalaci čedičové drtě a kameniva, terénních úpravách a výsadbě 12 kusů borovicí kleč, 39 kusů dochanu psárkovitého, 147 kusů levandule lékařské, 11 kusů ozdobnice čínské, 7 kusů juky, 72 kusů kostřavy metlovité, 65 kusů kostřavy stříbrné. Celkem bylo vysazeno 353 nových rostlin.

A už jen douška závěrem. "Domníváme se, že vše výše uvedené je i odpovědí na facebookové "úvahy" typu "zřejmě se provalilo, že chystáme guerilla osetí nevzhledného kruháku u Alberta (Louny spolu)" ze srpna 2019. Ne, nic se neprovalilo. Pouze Správa veřejné zeleně ve spolupráci s Komisí životního prostředí koncepčně vykonává svoji práci tak, aby se nám všem v Lounech zase o trochu víc líbilo," stojí na webových stránkách města.

FOto: Okružní křižovatky v novém

1802louny2

1802louny3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru